Logo
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 888 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Znám roční období - zábavná hra pro nejmenší
Maminka Hanka vyzkoušela se svými dvěma syny hru Znám roční období, kterou nabízíme v ČR jen my. Jsme rádi, že nám potvrdila vysokou kvalitu hračky - ... číst celé
Jak jsme objeviili retro hračky Marca Vidala
Před pár lety jsme na našich cestách por Bretani pravidelně naráželi na úžasné hračky Marca Vidala - většinou v takřka miniaturním balení, akorát tak ... číst celé
Zákaznické minimum - část 1: slevy kam se podíváš
Už nás přestává bavit, když kolem sebe vidíme mraky vykuků (v řadách e-shopařů), kteří se snaží ze zákazníků dělat blbce a utáhnout ho na vařený nudli... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Newsletter zasíláme jednou za měsíc a informujeme vás v něm o našich novinkách, vyhlašujeme různé soutěže a vždy sdílíme i slevový kupón. Často taky umožňujeme objednávku zboží přímo na vaše přání.

Z odběru newsletteru se můžete kdykoli odhlásit.

doprava zdarma

  1. Hračky odjinud
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Petře Dominkové, OSVČ, provozovatelce obchodu www.hrackyodjinud.cz se sídlem Koryta 1, 294 11 pošta Loukov, identifikační číslo: 72304405, (kontaktní adresa Slezská 65, 130 00 Praha 3 - Vinohrady), živnostenský list vydán Městským úřadem ve Znojmě – Odbor živnostenský 15.5.2002 pod ev. č. 371301-15785-00 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu na naši kontaktní adresu, emailu na hrackyodjinud@gmail.com či telefonicky na čísle 705 114 823.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Znám roční období - zábavná hra pro nejmenší
Znám roční období - zábavná hra pro nejmenší
Maminka Hanka vyzkoušela se svými dvěma syny hru Znám roční období, kterou nabízíme v ČR jen my. Jsme rádi, že nám potvrdila vysokou kvalitu hračky - ... číst celé
Jak jsme objeviili retro hračky Marca Vidala
Jak jsme objeviili retro hračky Marca Vidala
Před pár lety jsme na našich cestách por Bretani pravidelně naráželi na úžasné hračky Marca Vidala - většinou v takřka miniaturním balení, akorát tak ... číst celé
Zákaznické minimum - část 1: slevy kam se podíváš
Zákaznické minimum - část 1: slevy kam se podíváš
Už nás přestává bavit, když kolem sebe vidíme mraky vykuků (v řadách e-shopařů), kteří se snaží ze zákazníků dělat blbce a utáhnout ho na vařený nudli... číst celé
Jak se hraje domino
27.02.2021 Pravidla her
Jak se hraje domino
Kde se vzal název domino? Jak se hraje? A má nějaké varianty? To vše jsme za vás prozkoumali. číst celé
Nepropásněte novinky a slevy!
Newsletter zasíláme jednou za měsíc a můžete se z něj kdykoli odhlásit.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz