Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 888 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
21.06.2020
Knihy o přírodě z nakladatelství Kazda
Jako jediné hračkářství jsme se rozhodli doplnit naši nabídku knihami o přírodě z Nakladatelství Kazda, protože u nás prostě nemohou chybět! K... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Co to jsou ty nádherné obrázky?
Prozkoumali jsme sadu od Djeca "nádherné obrázky" a objevili, že je dost prima! Podle popisu není vůbec jasné, o co jde, takže jsme rádi, že jsme toto... číst celé
Hodně muziky za málo peněz - omalovánka Houby
Tématika hub je pro prázdniny jak dělaná - kór když rostou! Proto jsme si s nadšením vyzkoušeli tuto houbovou omalovánku a vystřihovánku od Poketo. číst celé
Legrační zvířátka - kostky se samolepkami
Aktivita, která Sofii s kostičkami bavila rozhodně nejvíc, bylo lepení samolepek. Celý volný arch jsem jí nechala k dispozici a ukázala jí, co s tím. ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Newsletter zasíláme jednou za měsíc a informujeme vás v něm o našich novinkách, vyhlašujeme různé soutěže a vždy sdílíme i slevový kupón. Často taky umožňujeme objednávku zboží přímo na vaše přání.

Z odběru newsletteru se můžete kdykoli odhlásit.

doprava zdarma

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Petře Dominkové, OSVČ, provozovatelce obchodu www.hrackyodjinud.cz se sídlem Koryta 1, 294 11 pošta Loukov, identifikační číslo: 72304405, (kontaktní adresa Slezská 65, 130 00 Praha 3 - Vinohrady), živnostenský list vydán Městským úřadem ve Znojmě – Odbor živnostenský 15.5.2002 pod ev. č. 371301-15785-00 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu na naši kontaktní adresu, emailu na hrackyodjinud@gmail.com či telefonicky na čísle 705 114 823.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co to jsou ty nádherné obrázky?
Co to jsou ty nádherné obrázky?
Prozkoumali jsme sadu od Djeca "nádherné obrázky" a objevili, že je dost prima! Podle popisu není vůbec jasné, o co jde, takže jsme rádi, že jsme toto... číst celé
Hodně muziky za málo peněz - omalovánka Houby
Hodně muziky za málo peněz - omalovánka Houby
Tématika hub je pro prázdniny jak dělaná - kór když rostou! Proto jsme si s nadšením vyzkoušeli tuto houbovou omalovánku a vystřihovánku od Poketo. číst celé
Legrační zvířátka - kostky se samolepkami
Legrační zvířátka - kostky se samolepkami
Aktivita, která Sofii s kostičkami bavila rozhodně nejvíc, bylo lepení samolepek. Celý volný arch jsem jí nechala k dispozici a ukázala jí, co s tím. ... číst celé
Sady pro milovníky a milovnice elektrických obvodů
Sady pro milovníky a milovnice elektrických obvodů
Djeco nedávno začalo vyrábět originální sady pro větší děti, jejichž součástí je elektrický obvod. Sada tak může být i vhodnou učební pomůckou. číst celé
Nepropásněte novinky a slevy!
Newsletter zasíláme jednou za měsíc a můžete se z něj kdykoli odhlásit.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz