Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 888 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
12.02.2020
Nové sady pro milovníky a milovnice elektrických obvodů
Nově u nás najdete několik zástupců z originální série "Factory" od francouzského Djeca. V sadě jsou vždy dva obrázky, které dotvoříte pomocí samole... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Kalimba - zábavné karetní hry s poutavým designem
Jako jediní nabízíme v ČR nápadité karetní hry od polské designérky Natky Luniak. Jde vesměs o klasické hry jako je pexeso, Černý Petr, souboj či domi... číst celé
Pixel Art - sady samolepek Poppik
Originální samolepkové sady, využívající princip "pixel art": podle čísel nebo tvarů lepíte na předlohu stovky samolepek, a postupně tak vytváříte pou... číst celé
Pop-up knihy, které jinde nenajdete
Pop-up knihy jsou knihy, v nichž při otáčení stránek objevíte propracované 3D scenérie, které se po uzavření zase "schovají" zpět. Některé pop-up knih... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Newsletter zasíláme jednou za měsíc a informujeme vás v něm o našich novinkách, vyhlašujeme různé soutěže a vždy sdílíme i slevový kupón. Často taky umožňujeme objednávku zboží přímo na vaše přání.

Z odběru newsletteru se můžete kdykoli odhlásit.

doprava zdarma

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Petře Dominkové, OSVČ, provozovatelce obchodu www.hrackyodjinud.cz se sídlem Koryta 1, 294 11 pošta Loukov, identifikační číslo: 72304405, (kontaktní adresa Slezská 65, 130 00 Praha 3 - Vinohrady), živnostenský list vydán Městským úřadem ve Znojmě – Odbor živnostenský 15.5.2002 pod ev. č. 371301-15785-00  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kalimba - zábavné karetní hry s poutavým designem
Kalimba - zábavné karetní hry s poutavým designem
Jako jediní nabízíme v ČR nápadité karetní hry od polské designérky Natky Luniak. Jde vesměs o klasické hry jako je pexeso, Černý Petr, souboj či domi... číst celé
Pixel Art - sady samolepek Poppik
Pixel Art - sady samolepek Poppik
Originální samolepkové sady, využívající princip "pixel art": podle čísel nebo tvarů lepíte na předlohu stovky samolepek, a postupně tak vytváříte pou... číst celé
Pop-up knihy, které jinde nenajdete
Pop-up knihy, které jinde nenajdete
Pop-up knihy jsou knihy, v nichž při otáčení stránek objevíte propracované 3D scenérie, které se po uzavření zase "schovají" zpět. Některé pop-up knih... číst celé
Nepropásněte novinky a slevy!
Newsletter zasíláme jednou za měsíc a můžete se z něj kdykoli odhlásit.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz