Logo
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 888 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
20.11.2020
Originální pexesa a kapesní atlasy od Mankai Paper
Naše řady malých českých výrobců brzy rozšíří Mankai Paper. Pokukovali jsme po jejich krásných, čistých papírenských výrobcích už dávno, a letos... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Knihy o přírodě z nakladatelství Kazda
Jako jediné hračkářství nabízíme knihy o přírodě z Nakladatelství Kazda, protože u nás prostě nemohou chybět! číst celé
24.10.2020 Co chystáme
Originální pexesa a kapesní atlasy od Mankai Paper brzy u nás
Máme radost, že jsme se domluvili na spolupráci s českým nezávislým papírnictvím Mankai Paper a již začátkem listopadu u nás najdete originální pexesa... číst celé
Co to jsou ty nádherné obrázky?
Prozkoumali jsme sadu od Djeca "nádherné obrázky" a objevili, že je dost prima! Podle popisu není vůbec jasné, o co jde, takže jsme rádi, že jsme toto... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Newsletter zasíláme jednou za měsíc a informujeme vás v něm o našich novinkách, vyhlašujeme různé soutěže a vždy sdílíme i slevový kupón. Často taky umožňujeme objednávku zboží přímo na vaše přání.

Z odběru newsletteru se můžete kdykoli odhlásit.

doprava zdarma

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Petře Dominkové, OSVČ, provozovatelce obchodu www.hrackyodjinud.cz se sídlem Koryta 1, 294 11 pošta Loukov, identifikační číslo: 72304405, (kontaktní adresa Slezská 65, 130 00 Praha 3 - Vinohrady), živnostenský list vydán Městským úřadem ve Znojmě – Odbor živnostenský 15.5.2002 pod ev. č. 371301-15785-00  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Knihy o přírodě z nakladatelství Kazda
Knihy o přírodě z nakladatelství Kazda
Jako jediné hračkářství nabízíme knihy o přírodě z Nakladatelství Kazda, protože u nás prostě nemohou chybět! číst celé
Originální pexesa a kapesní atlasy od Mankai Paper brzy u nás
24.10.2020 Co chystáme
Originální pexesa a kapesní atlasy od Mankai Paper brzy u nás
Máme radost, že jsme se domluvili na spolupráci s českým nezávislým papírnictvím Mankai Paper a již začátkem listopadu u nás najdete originální pexesa... číst celé
Co to jsou ty nádherné obrázky?
Co to jsou ty nádherné obrázky?
Prozkoumali jsme sadu od Djeca "nádherné obrázky" a objevili, že je dost prima! Podle popisu není vůbec jasné, o co jde, takže jsme rádi, že jsme toto... číst celé
Hodně muziky za málo peněz - omalovánka Houby
Hodně muziky za málo peněz - omalovánka Houby
Tématika hub je pro prázdniny jak dělaná - kór když rostou! Proto jsme si s nadšením vyzkoušeli tuto houbovou omalovánku a vystřihovánku od Poketo. číst celé
Nepropásněte novinky a slevy!
Newsletter zasíláme jednou za měsíc a můžete se z něj kdykoli odhlásit.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz