Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 888 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
21.06.2020
Knihy o přírodě z nakladatelství Kazda
Jako jediné hračkářství jsme se rozhodli doplnit naši nabídku knihami o přírodě z Nakladatelství Kazda, protože u nás prostě nemohou chybět! K... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Co to jsou ty nádherné obrázky?
Prozkoumali jsme sadu od Djeca "nádherné obrázky" a objevili, že je dost prima! Podle popisu není vůbec jasné, o co jde, takže jsme rádi, že jsme toto... číst celé
Hodně muziky za málo peněz - omalovánka Houby
Tématika hub je pro prázdniny jak dělaná - kór když rostou! Proto jsme si s nadšením vyzkoušeli tuto houbovou omalovánku a vystřihovánku od Poketo. číst celé
Legrační zvířátka - kostky se samolepkami
Aktivita, která Sofii s kostičkami bavila rozhodně nejvíc, bylo lepení samolepek. Celý volný arch jsem jí nechala k dispozici a ukázala jí, co s tím. ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Newsletter zasíláme jednou za měsíc a informujeme vás v něm o našich novinkách, vyhlašujeme různé soutěže a vždy sdílíme i slevový kupón. Často taky umožňujeme objednávku zboží přímo na vaše přání.

Z odběru newsletteru se můžete kdykoli odhlásit.

doprava zdarma

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Petře Dominkové, OSVČ, provozovatelce obchodu www.hrackyodjinud.cz se sídlem Koryta 1, 294 11 pošta Loukov, identifikační číslo: 72304405, (kontaktní adresa Slezská 65, 130 00 Praha 3 - Vinohrady), živnostenský list vydán Městským úřadem ve Znojmě – Odbor živnostenský 15.5.2002 pod ev. č. 371301-15785-00  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v košíku, v dolní části vpravo, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co to jsou ty nádherné obrázky?
Co to jsou ty nádherné obrázky?
Prozkoumali jsme sadu od Djeca "nádherné obrázky" a objevili, že je dost prima! Podle popisu není vůbec jasné, o co jde, takže jsme rádi, že jsme toto... číst celé
Hodně muziky za málo peněz - omalovánka Houby
Hodně muziky za málo peněz - omalovánka Houby
Tématika hub je pro prázdniny jak dělaná - kór když rostou! Proto jsme si s nadšením vyzkoušeli tuto houbovou omalovánku a vystřihovánku od Poketo. číst celé
Legrační zvířátka - kostky se samolepkami
Legrační zvířátka - kostky se samolepkami
Aktivita, která Sofii s kostičkami bavila rozhodně nejvíc, bylo lepení samolepek. Celý volný arch jsem jí nechala k dispozici a ukázala jí, co s tím. ... číst celé
Sady pro milovníky a milovnice elektrických obvodů
Sady pro milovníky a milovnice elektrických obvodů
Djeco nedávno začalo vyrábět originální sady pro větší děti, jejichž součástí je elektrický obvod. Sada tak může být i vhodnou učební pomůckou. číst celé
Nepropásněte novinky a slevy!
Newsletter zasíláme jednou za měsíc a můžete se z něj kdykoli odhlásit.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz