Logo
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 888 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Zákaznické minimum - část 1: slevy kam se podíváš
Už nás přestává bavit, když kolem sebe vidíme mraky vykuků (v řadách e-shopařů), kteří se snaží ze zákazníků dělat blbce a utáhnout ho na vařený nudli... číst celé
27.02.2021 Pravidla her
Jak se hraje domino
Kde se vzal název domino? Jak se hraje? A má nějaké varianty? To vše jsme za vás prozkoumali. číst celé
Promítáme si home-made filmy
Domácí promítačku jsme jako milovníci filmu museli doma samozřejmě vyzkoušet. Původní nápad jsme trošku vylepšili, a poradíme vám, jak si promítnout n... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Newsletter zasíláme jednou za měsíc a informujeme vás v něm o našich novinkách, vyhlašujeme různé soutěže a vždy sdílíme i slevový kupón. Často taky umožňujeme objednávku zboží přímo na vaše přání.

Z odběru newsletteru se můžete kdykoli odhlásit.

doprava zdarma

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Petře Dominkové, OSVČ, provozovatelce obchodu www.hrackyodjinud.cz se sídlem Koryta 1, 294 11 pošta Loukov, identifikační číslo: 72304405, (kontaktní adresa Slezská 65, 130 00 Praha 3 - Vinohrady), živnostenský list vydán Městským úřadem ve Znojmě – Odbor živnostenský 15.5.2002 pod ev. č. 371301-15785-00  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v košíku, v dolní části vpravo, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zákaznické minimum - část 1: slevy kam se podíváš
Zákaznické minimum - část 1: slevy kam se podíváš
Už nás přestává bavit, když kolem sebe vidíme mraky vykuků (v řadách e-shopařů), kteří se snaží ze zákazníků dělat blbce a utáhnout ho na vařený nudli... číst celé
Jak se hraje domino
27.02.2021 Pravidla her
Jak se hraje domino
Kde se vzal název domino? Jak se hraje? A má nějaké varianty? To vše jsme za vás prozkoumali. číst celé
Promítáme si home-made filmy
Promítáme si home-made filmy
Domácí promítačku jsme jako milovníci filmu museli doma samozřejmě vyzkoušet. Původní nápad jsme trošku vylepšili, a poradíme vám, jak si promítnout n... číst celé
Jak se hraje pexeso
29.12.2020 Pravidla her
Jak se hraje pexeso
Pexeso je společně s Člověče, nezlob se! snad nejznámější hrou v našich končinách. Ale není pexeso jako pexeso! Tady se dočtete zajímavosti o hře, i v... číst celé
Nepropásněte novinky a slevy!
Newsletter zasíláme jednou za měsíc a můžete se z něj kdykoli odhlásit.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz